Bezoekerscentrum biedt podium aan entertainment

ERMELO - Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering geven op 1 november een concert in het bezoekerscentrum bij schaapskooi Ermelo. Zangeres en gitariste Roos Galjaard heeft na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Ze is singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden.

Galjaard stond al eens op Eurosonic en gaat volledig haar eigen (muzikale) weg. 
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering in binnen én buitenland. Regelmatig spelen zij op de betere luisterpodia, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen. Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties alle ruimte geven aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello. In 2015 kwam hun eerste cd uit. Meer informatie op www.roosgaljaard.nl.

Podium Schapedrift

Het vernieuwde bezoekerscentrum biedt meer mogelijkheden voor entertainment. Onder de noemer Podium Schapedrift wil Stichting Schapedrift cultuur en natuur dichter bij elkaar brengen, door het organiseren van wisselende exposities, kleinschalige concerten en presentaties over verdiepende natuuronderwerpen, al dan niet gecombineerd met een excursie. Aanvang 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Toegang € 15,00; vrienden van Schapedrift € 12,50; www.schapedrift.nl.