Muziektheater met Marjolein Meijers

ERMELO – Zaterdag 7 december speelt Marjolein Meijers met haar vaste begeleiders Walter en Onno Kuipers een feestelijk muziekprogramma. Immers, Meijers leeft al 40 jaar van en voor muziek.

40 jaar is altijd een goede reden voor een feestje en in het geval van Marjolijn Meijers is dat feest natuurlijk een muziekprogramma! Net als in ‘Muziek!’ maakt Meijers met haar vaste begeleiders Walter en Onno Kuipers mooie uitstapjes naar verre oorden. Met Ierse roots en pure folk, americana, balkan… je kunt het zo gek niet verzinnen of zij spelen het. Maar alle teksten komen recht uit het hart en zijn gelardeerd met echte verhalen Veelgehoorde kreten uit het publiek: ‘Om te janken zo mooi!’, ‘Op jullie gebied zijn jullie de top van Nederland’, ‘Het raakt me recht in het hart’, ‘Het is gewoon retemuzikaal en superleuk – een geweldige avond uit!’; ‘Mevrouw Meijers, u heeft geen idee hoe gelukkig u ons maakt met uw muziek!’, ‘Nooit stoppen met zulke mooie liedjes maken!’. En dat laatste is Marjolein Meijers ook na 40 jaar haar passie volgen zeker nog niet van plan!
De voorstelling begint om 20.15 uur, de toegangsprijs € 16,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl