Zang, muziek en samenzang voor Kerst

ERMELO - Op zaterdag 21 december treedt het Elspeets Mannenensemble op in de Nieuwe Kerk aan de Horsterweg met haar jaarlijkse kerstconcert.

Naast het ensemble werken ook zangeres Miranda de Vlieger, organist Jan Post en Johan Bredewout op de vleugel. Het geheel staat onder leiding van Dick van Asselt. Het ensemble heeft een nieuw en afwisselend programma samengesteld met bekende en minder bekende kerstliederen. Ook zal er ruimte zijn voor samenzang met de bezoekers. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open om 19.30 uur. De toegangskaarten à tien euro zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Riemer&Walinga Boekverkoopers en Drogisterij Herba.

Toegangskaarten

De toegangskaarten zijn in de voorverkoop voor 10 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis) te verkrijgen bij: Drogisterij de Brink, Apeldoornseweg 6 in Elspeet, Gezond & Wel, Dorpsstraat 18 in Nunspeet en Boekverkoopers Riemer & Walinga, Stationsstraat 131 in Ermelo en bij Drogisterij Herba, Stationsstraat 56 in Ermelo. Op de avond van het concert kosten de kaarten 15 euro. Kaarten zijn ook te bestellen via www.elspeetsmannenensemble.nl