Geen feest zonder touwtrekken

ERMELO - Op vrijdag 31 januari organiseert Buurtvereniging Horst&Telgt samen met buurthuis Ons Huis voor de derde keer het Winterfeest. Het doel is simpel: samen een leuke en gezellige avond hebben bij Loonbedrijf W. Timmer aan de Nijkerkerweg 95.

De feestelijkheden beginnen vanaf 17.30 uur Tijdens het winterfeest is er een stamppotbuffet, daarvoor moeten er kaartjes worden gekocht. Dit kan bij de bekende locaties De Oude Meul, landwinkel de Arkelandshoeve en Total Maas Hop. Kosten van de kaartjes zijn 12.00 euro en kinderen 7,00 euro. Drankjes kunnen ter plekke worden gekocht via muntjes.

Touwtrekken

Vanaf 19.00 uur is er een touwtrekcompetitie. Verschillende teams van zes personen waarvan twee dames, strijden om de beker en natuurlijk om de eer. Er kunnen nog teams worden opgegeven bij Aart Vlijm: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiteraard wordt er de avond ook gezorgd voor muzikale omlijsting van het feestgebeuren om de januariblues van je af te schudden.