Verstoring in slaapritme bij dementie

ERMELO - Tijdens het Alzheimer Café van donderdag 5 maart gaat het over dagbesteding en de problemen die dit geeft bij storingen in het slaapritme. Leny Miltenburg, coördinator dagcentrum Zorgerf in Putten gaat daarover in gesprek met de bezoekers. 

Bij mensen die bekend zijn met dementie en soms zelf een diagnose hebben voor een vorm van dementie en nog thuis wonen, treden af en toe storingen op in het slaapritme. In een aantal gevallen worden mede daardoor problemen ervaren bij de dagstructuur en dagbestedingsactiviteiten. Mevrouw Leny F.J.M. Miltenburg zal vanuit haar werk als coördinator van dagcentrum Zorgerf diverse aspecten van dagbesteding belichten. Er is gelegenheid vragen te behandelen en ervaringen uit te wisselen in het Alzheimer Café in de Baanveger. Het Alzheimer Café nodigt iedereen van harte uit deze avond bij te wonen.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordtiedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.