Adempauze tussen feesten door

ERMELO – De verjaardag van Koning Willem Alexander begint dit jaar vroeg. Koningsnacht wordt namelijk groots gevierd op zaterdag 25 april. Evenals voorgaande jaren tekent Burenliefde voor twee dagen feest op ‘t Weitje in Ermelo.

Het feestterrein kleurt wederom oranje. Ditmaal is het podium voor Lange Frans en Friends. Uiteraard mag DJ Rob niet ontbreken. Met dikke hits van toen & nu en ‘Het foute uur’ zorgt hij ervoor dat het weer een Koningsnacht wordt om nooit te vergeten. De initiatiefnemers organiseren voor de vierde keer het koningsfeest op ‘t Weitje en wederom gaan de kaarten hard. Inmiddels is al 35 procent van de kaarten verkocht. Omdat dit jaar 26 april op zondag valt, wordt Koningsnacht op zaterdag 25 april gehouden. Voor veel feestliefhebbers komt dit gunstig uit, zo kunnen zij genieten van een adempauze tussen de feesten door.

OranjeSpeelParadijs

Natuurlijk is er ook op Koningsdag van alles te beleven. In het dorp is er traditiegetrouw de kleedjesmarkt voor de kinderen. Deze jongste gasten kunnen vanaf 12.00 uur ook naar hartelust spelen op het OranjeSpeelParadijs (tot 18.00 uur). Dit jaar zal er op ‘t Weitje ook een heuse KidsDisco met DJ Arjon georganiseerd worden. Net als voorgaande jaren is wasbeer Bally van VDB Holiday.com er en worden er pannenkoeken gebakken.

Henk Dissel

Vanaf 14.00 uur zorgen diverse zangers en DJ’s voor muziek op het Oranjefeest op ‘t Weitje. Zo komt ‘vriend van het feest’ Henk Dissel het dak eraf feesten, zorgt geweldenaar Otto Lagerfett ervoor dat de voetjes helemaal los komen van de vloer en kan het publiek los gaan op knallers van Het Feestteam. Daarnaast zullen Vinzzent en de Ermelose coverband ‘Nu we d’r toch zijn’ ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. De kaartverkoop voor Koningsnacht is inmiddels gestart. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via: www.feestinermelo.nl