Wandeling door het Ruige Veld

ERMELO - Nu de regels weer versoepeld zijn, hoopt natuurgids Reinier Kaper, eigenaar van organisatiebureau Reintje de Vos, weer snel met groepen het bos in te gaan. Gedurende de maand juli kan men iedere woensdag mee op pad tijdens een zoektocht naar sporen van wild. Dit is een educatie avondwandeling. Tijdens deze excursie zal Kaper het een en ander over wild vertellen en laten zien. Een aanrader, voor wie geïnteresseerd is in grofwild en wildbeleving in Ermelo en of op de Veluwe.

De wandeling gaat door het bosgebied het Ruige Veld. Vooraf en tijdens de wandeling geeft Kaper allerlei informatie omtrent het gebied en het grofwild wat hier voorkomt. Aan de hand van achter gelaten sporen en diverse mee gebrachte voorwerpen zal de gids van alles laten zien en uitleggen, over deze bijzondere bewoners. Op het daadwerkelijk zien van wild is helaas geen garantie te geven.

Aanmelden

De wandeling start vanaf de parkeerplaats Indianenbos bij de Champignonlaan. De kosten zijn € 9,50 p.p. De minimum leeftijd is 10 jaar. Men moet zich wel van tevoren aanmelden. Dat kan bij VVV Ermelo, 0341-552200. De exacte vertrektijd hoort men bij aanmelding, de tocht gaat alleen door als er zich minimaal 10 personen aangemeld hebben.