WerkCentraal

Plezier en kwaliteit gaan hand in hand

ERMELO/ REGIO - De leerlingen van de Gelderse Balletscholen dansen op 12 en 19 juni 2021 een betoverende voorstelling van de Notenkraker. De voorbereidingen zijn al in volle gang op de balletscholen van Bernice Zwijnenburg in Ermelo en Nunspeet.

Wie wil meedansen in deze prachtige eigentijdse uitvoering van de Notenkraker kan zich aanmelden en meedansen tijdens de gratis proeflessen in september.

Royal Academy of Dance

Op de balletscholen wordt les gegeven volgens de methode van de Royal Academy of Dance. Daarbij gaan plezier en kwaliteit hand in hand. Meedansen kan al vanaf 4 jaar en je kan ook beginnen als je al ouder bent; zelfs volwassenen. Dit jaar start er ook een Boys Only groep. Daarnaast is er Classic Kids die naast dansen ook leren over de klassieke muziek, decors en kostuums.

Er wordt gedanst in schone en geventileerde dansstudio’s en volgen vanzelfsprekend alle normen van de RIVM. Meer informatie is te vinden op www.gelderseballetscholen.nl. Aanmelden voor de gratis proeflessen in september bij Bernice Zwijnenburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.