Hongaarse rockband op Ermelose bodem

ERMELO - Op 9 april organiseren Festival In De Rimboe en Treetop Agency een benefietconcert voor Oekraïne met medewerking van de Hongaarse rockband Ivan & The Parazol.

Tijdens het benefietconcert wordt er geld ingezameld voor Music Saves UA, een non-profit fondsenwervingsproject dat is opgezet om onmiddellijke humanitaire hulp te bieden aan degenen die dit nu het meest nodig hebben in Oekraïne. Music Saves UA is een initiatief van Atlas Weekend - het grootste festival van Oost-Europa - en de All-Ukrainian Association of Music Events. Zij zetten vanuit de Atlas concertzaal in Kyiv al hun middelen in om humanitaire hulp te bieden aan wie het ook maar nodig heeft. Meer informatie is te vinden op www.musicsavesua.com.

Grootste rockband

Het Hongaarse Ivan and the Parazol is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste rockbands van Oost-Europa. Het kwartet is in april in Nederland op tournee met DeWolff. De formatie uit Boedapest speelde o.a. op SXSW, ESNS, Reeperbahn, de mainstage van Sziget Festival, deed de support van Deep Purple tijdens hun arena-tour, tourde door Europa als support voor Rival Sons, terwijl ze ook nog de MTV EMA award voor Best Central European Act in de wacht sleepten. Het benefietconcert wordt gehouden op 9 april om 21.00 uur. Locatie In de Rimboe, Schoolweg 125, Ermelo.