Ludiek ontvangst

ERMELO/ NUNSPEET - Met zo’n 1.000 bezoekers in Ermelo en Nunspeet was het Open Huis van Inclusief Groep op 22 en 24 juni een groot succes. Deze twee dagen waren bedoeld voor iedereen die een kijkje wilde nemen in de keuken van het Werk- en Leerbedrijf op de Veluwe.

De gasten konden kennis maken met medewerkers die werkzaam zijn bij de Post, Schoonmaak, Groen, Catering, Schilders, Elektromontage en Productie. Daarnaast konden diverse innovatieve projecten van dichtbij bekeken worden. Iedereen werd op ludieke wijze ontvangen door een heuse kok en beveiliger. Daarna mocht men met een plattegrond op pad. Ook werden er rondleidingen georganiseerd. Diverse ketenpartners, zoals zorginstellingen, onderwijs en ondernemers waren aanwezig om de samenwerking met Inclusief Groep in beeld te brengen.

Inclusief Groep is van betekenis

Al met al waren het twee succesvolle middagen waarbij de bezoekers een duidelijk beeld hebben gekregen hoe Inclusief Groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt en ontwikkelt op de werkplek en vanuit een uitkering begeleidt naar een betaalde baan.