Gezondheidscentrum heeft nieuwe entree

ERMELO - Gezondheidscentrum De Linde heeft een geheel nieuwe entree. Het nieuwe trappenhuis is opgeleverd en in gebruik. Gezondheidscentrum De Linde is gevestigd in het centrum en de bouw van de nieuwe entree maakt onderdeel uit van het bouwproject van PLUS en de Action.

Deze week gaat fase twee van start. Dit is het voorbereidend werk voor het nieuwe pand van de Action. Er worden trillingsvrij palen in de grond geslagen zodat omwonenden er zo min mogelijk last van hebben. Na de bouwvakvakantie zullen er snel meters gemaakt worden. ,,Dan start fase drie,” vertelt ondernemer Sander Berntsen van PLUS Berntsen. ,,Het mooie is de samenwerking met het bouwbedrijf waardoor iedereen kan doen wat hij moet doen en de klanten onze supermarkt goed kunnen bereiken.”

Volgende fase

Wanneer het nieuwe winkelpand klaar is wordt het tussenstuk met de PLUS overdekt. Dan start de verbouwing van de supermarkt. ,,Maar de winkel blijft de hele tijd in takt zodat we iedereen kunnen voorzien van boodschappen.” Berntsen wil in de decembermaand er ook echt een kerstsfeer in maken. Het is de bedoeling dat alles eind januari klaar is en dat de deuren van de nieuwe supermarkt op 1 februari open kunnen. Tot die tijd komt PLUS Berntsen nog met leuke, lokale acties. Er start volgende week namelijk een limited edition Monopoly spel van Ermelo,” vertelt Berntsen. Dit zal ook gepaard gaan met allerlei leuke acties op sociale media.

pannen berntsen