Maatschappelijke organisaties en ondernemers vinden elkaar

ERMELO – Donderdagavond sloegen wethouders Sarath Hamstra en Hugo Weidema op de gong om een startsein te geven voor de vijfde Beursvloer. Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties stelden vervolgens de Ermelose ondernemers vragen en boden zelf een tegenprestatie aan om een match te bemachtigen.

,,Er waren veel bekende gezichten en veel nieuwe gezichten die samen 38 matches hebben gesloten om Ermelo nog mooier te maken!" reageert Hanneke Starre enthousiast. Samen met Roelie Bakker, Marcel Korving en Peter van den Berg organiseert ze dit netwerkevenement. De wethouders onderstreepten donderdagavond het belang van dit event. ,,Het was super dat we deze Beursvloer niet één maar twee wethouders in ons midden hadden," aldus Starre. Beiden gingen overigens ook met een match naar huis. ,,En last but not least was ook onze speaker Hans van Zetten aanwezig. Er is niemand die onze Beursvloer zo goed kan presenteren. Maar gelukkig hebben we hem ook weer aan ons weten te binden voor de komende vijf jaar," aldus Starre.

Waarde berekenen

Groevenbeek en de sponsoren van de Beursvloer hadden de catering goed verzorgd. Het werd geserveerd door leerlingen vanuit hun maatschappelijke stage. Aan het eind van de avond vroeg Hans van Zetten aan notaris Hester van der Kamp om de uitslag bekend te maken. Er werden op de vijfde Ermelose Beursvloer 38 matches gemaakt voor een totaalbedrag van € 35.000,00. En prachtige prestatie, maar hoe is dat berekend? De tijdsinvestering van de bedrijven wordt omgerekend naar een commerciële waarde middels het uurtarief en de hoeveel mensen die daaraan deelnemen.