Nieuwe fase voor jongerenwerk

ERMELO - Afgelopen vrijdag was de officiële opening van de nieuwe locatie van het jongerenwerk en jongeren coaching van A tot Zelf van Welzijn Ermelo. Vanaf 1 februari gaat het jongerencentrum onder de naam LOEV (liefde/voelen) met haar huiselijke sfeer en mooie, nieuwe activiteiten open voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. De naam werd bekend gemaakt door directeur-bestuurder Mathilde Stam van Welzijn Ermelo en wethouder Sarath Hamstra.

Het Jongerenwerk in Ermelo verhuisde eind vorig jaar naar de Henriëtte van Heemstralaan naar een geschikte ruimte in het appartementencomplex Montana. Na 25 jaar is het ‘boek’ rondom jongerencentrum Plaza gesloten. ,,Dat is goed. Er is veel gebeurd en veranderd. Tijd voor een nieuwe fase,” zei Monique Boonzaijer in een eerder interview. De organisatie zocht daarom ook naar een nieuwe naam voor de ruimte. Dit werd LOEV. 

Jongerencoaches

Jongerencoach Jolanda Timmer opereerde al vanuit de nieuwe plek waar jongeren en jong- volwassenen met coachingsvragen op het gebied van leren, werken, financiën, huisvesting en sociale contacten terecht kunnen. De jongerencoaches helpen de jongeren met het in kaart brengen van problemen, maar ook worden vaardigheden geoefend. Zo zullen de jongeren steviger in hun schoenen staan.

De openingstijden en activiteiten zijn te vinden op www.welzijnermelo.nl en op de socials Instagram en Facebook- jongerenwerk Ermelo.