Ronald Bekema gaat tv-experiment aan

ERMELO – Zondagavond kon iedereen zien hoe Ronald Bekema uit Ermelo trouwde met Monique tijdens het RTL4 tv-programma Married at First Sight.

Het is het vierde seizoen van dit bijzondere programma, dat gepresenteerd wordt door Peter van der Vorst. Dit jaar kregen de programmamakers overigens een recordaantal aanmeldingen. Maar liefst 1500 mensen legden hun liefdeslot in handen van een team van experts, in de hoop gematched te worden aan de ware Jakob of Jakoba, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Grootste score

Na uitgebreide screenings stappen de vijf beste matches, zonder elkaar ooit gezien of gesproken te hebben, in het huwelijksbootje. Zo ook Ronald en Monique. Met een score van 81 procent hebben zij de grootste score van dit seizoen. Zondagavond was het duo voor het eerst te zien. 28 april om 20.00 uur is het vervolg.

Experiment

Ook dit seizoen gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint. Maar de nieuwe experts hebben een verplichte ‘samenwoonfase’ ingesteld om de deelnemers nog meer kans te geven een band met elkaar op te bouwen. De grote vraag is natuurlijk hoe dit onderdeel zal gaan wanneer de huwelijksreis niet zo romantisch is verlopen. 
Na weken vol ups en downs is het tijd voor de spannende ontknoping: Is het de perfecte match, of gaan de ringen af en wordt het huwelijk ontbonden? Married At First Sight wordt geproduceerd door VorstMedia.