Laatste afvalcontainers uitgedeeld 

ERMELO - Afgelopen donderdag reikte wethouder Leo van der Velden één van de laatste sets nieuwe afvalcontainers uit. De familie Tomassen nam de containers in ontvangst. Vóór 1 juli hebben alle inwoners van Ermelo de nieuwe afvalcontainers ontvangen.

Met deze nieuwe containers, die er iets anders uitzien dan de vorige, wordt inzamelen van afval gemakkelijker. Ze zijn namelijk voorzien van een opnamekraag waardoor ze per twee opgetild en geleegd kunnen worden door de auto's van Remondis. Dit bedrijf leegt vanaf 1 juli alleen nog de nieuwe afvalcontainers.

Ophaaldatum

Na 1 juli haalt DVL milieuservice de oude restafval- en gft-containers op. Iedereen heeft een brief gekregen over de vervanging van de afvalcontainers. Bij de brief zaten twee stickers met een ophaaldatum erop. De oude containers worden op de aangegeven datum vanaf 07.00 uur leeg opgehaald. Wie vragen heeft over de vervanging van de containers kan contact opnemen met de servicelijn Afval van DVL milieuservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 0341 565777.