Ineke Bosman wint elektrische fiets

ERMELO – Zaterdag reikte Pauwer, de blauwe mascotte, de prijzen uit aan de winnaars van het Ermelose logospel. Ineke Bosman-Miggelink won de stoere elektrische fiets.

Het spel bleek moeilijker dan vorig jaar. ,,Vooral die pelikaan was moeilijk,” zei ze terwijl ze de prijs in ontvangst nam. ,,We zijn naar de midgetgolf gefietst en toen vertelde een medewerker dat ze binnenkort ook shirts met het nieuwe logo krijgen. Maar op de website staat nog het oude logo.”

iPad

Bij de kinderen ging de hoofdprijs, een iPad naar Aileen de Jong. Sterre Polinder won de Drone met de VR bril, Loïs Vinke kreeg een midgetgolfarrangement van Recreatieoord De Pelikaan en Cheyenne Do mag met haar vriendinnen naar de Kanovijver. De organisatie kreeg honderden formulieren terug. Daarvan waren er 185 correct ingevuld. Hieruit zijn de winnaars getrokken. Zo won Simone Vliek een Google Home en Christianne van den Berg een arrangement bij De Boterlap. Rick Timmer nam zaterdag het KRAK chocoladepakket in ontvangst. Natuurlijk gingen alle winnaars met Pauwer op de foto. ,,We kunnen dit spel organiseren mede dankzij medewerking van de zestig ondernemers die met hun logo deelnamen. Daarnaast hebben Christiaan van Zaanen van Van Zaanen Telecom, Recreatieoord De Pelikaan, IJsclub De Kanovijver, Intertoys, Expert en Vliek Tweewielers geholpen met de aantrekkelijke prijzen,” vertelt Bert Onderweegs, bestuurslid van de vereniging Pauwer.