Cheque voor hardloopevenement

ERMELO – Nabij de Schaapskooi Ermelo heeft de organisatie van de Veluwse Trailrun uit handen van kantoordirecteur Coen Nap een cheque ter waarde van 5.000 Euro in ontvangst mogen nemen. Dit geld is bedoeld om de eerste editie van de Veluwse Trailrun een extra impuls te geven om de aanloopkosten van ontwerp en communicatie mogelijk te maken. Rabobank Randmeren heeft zich daardoor voor de komende 3 jaar als sponsor aan het evenement verbonden.

Rabobank Randmeren kent een Stimuleringsfonds waaruit zij jaarlijks lokale initiatieven in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk en Bunschoten ondersteunen. Een voorwaarde voor deze subsidie is dat de initiatieven zowel welzijn en welvaart in de genoemde plaatsen versterken. Afgelopen jaar hebben meerdere lokale projecten in deze vijf gemeenten een bijdrage uit het Stimuleringsfonds voor hun initiatieven ontvangen. We zijn als organisatie van de Veluwse Trailrun blij met dit mooie bedrag. Het geeft aan dat het Stimuleringsfonds de Veluwse Trailrun als initiatief erkent in het leveren van een bijdrage aan het welzijn van Ermelo.

De organisatie werkt aan de Veluwse Trailrun zonder winstoogmerk. De gemaakte kosten voor de Veluwse Trailrun worden volledig gedekt uit inschrijving van deelnemers en sponsoring van veelal lokale bedrijven en instellingen. De kosten om naamsbekendheid te generen voor de Veluwse Trailrun zijn kosten die voor de baten uitlopen. Om die reden is de organisatie dan ook blij met deze bijdrage uit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds.