Doorstart Dierenambulance in de regio

ERMELO/REGIO - Binnen de regio Noord West Veluwe heeft er een herindeling plaatsgevonden in de werkgebieden van de verschillende Dierenambulance organisaties. De bestaande stichting uit deze regio schuift door naar Putten-Barneveld. De materialen, de auto’s, de uitgebreide expertise én een aantal vertrouwde gezichten blijven natuurlijk behouden voor het gebied Noord West Veluwe. 

Deze herstructurering betekent een doorstart voor de geheel vernieuwde Dierenambulance Noord West Veluwe in de regio Harderwijk, Hierden, Ermelo en Nunspeet. Op zaterdag 13 juni jl. heeft de officiële overdracht plaatsgevonden en de dieren in nood zijn in beide regio’s de grote winnaars van deze herindeling. Met een enthousiaste groep ervaren vrijwilligers zetten beide stichtingen zich vol passie in voor de dieren. Iedere vrijwilliger draagt zijn of haar steentje bij in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. De vrijwilligers doen dit werk uit liefde voor de dieren, 365 dagen per jaar!

Hulp

De kerntaken van de Dierenambulance bestaan uit: het verlenen van eerste hulp aan dieren, het vervoeren van dieren, het ophalen van overleden dieren en het registreren van gevonden en vermiste dieren. Mensen die de oude stichting Dierenambulance Harderwijk-Ermelo financieel ondersteunden, kunnen nu dit donateurschap overzetten naar de Dierenambulance Noord West Veluwe. Met deze financiële ondersteuning kunnen zij hun kerntaken in Harderwijk en omstreken blijven uitvoeren zoals men dat gewend is. Men moet de donatie, gift of legaat bij de eigen bank over te zetten naar het rekeningnummer van de nieuwe stichting. Uiteraard kan de dierenambulance ook nog donateurs gebruiken. Dit kan door een bijdrage over te maken naar bankrekeningnummer NL29RABO0353865524 t.n.v. Stichting Dierenambulance Noord West Veluwe. De standplaats voor deze regio blijft Harderwijk.

Bereikbaar

De nieuwe stichting is bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer 0341 - 23 05 29. Dit is tevens het nieuwe alarmnummer voor het oproepen van dieren in nood. Voor meer informatie kunt u terecht op onze nieuwe website: www.dierenambulancenoordwestveluwe.nl Er wordt de komende periode hard gewerkt om de website verder aan te vullen en uit te breiden. Mailen kan natuurlijk ook op onze tijdelijke mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via de bestaande social media pagina’s, Facebook en Instagram houdt de Dierenambulance NW Veluwe iedereen op de hoogte van alle belevenissen en ontwikkelingen.