Lokaal, sociaal en verantwoord betrokken

ERMELO - Wegens groot succes is ook dit jaar de DecemberZegel van GresboPost verkrijgbaar. Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met de reguliere zegel. Daarnaast kan men door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal verantwoord betrokken zijn.

De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,73 (incl. btw) en zijn per 10 te koop. Voor de zakelijke markt is het dus nog voordeliger.
De DecemberZegels zijn te koop bij onze locatiehouders of via www.VeluweZegel.nl.