WerkCentraal

Ermelose DJ toert door de straten

ERMELO - DJ Arjon heeft zijn bus omgebouwd voor minidisco's. De muzikale Van den Tillaart verzorgt hiermee minidisco's vanuit zijn bus bij mensen voor de deur. ,,Tenminste zodra de coronamaatregelen het weer toelaten," vult hij aan.

Ook voor Arjon van den Tillaart is het een complex jaar. Nu er nauwelijks bruiloften en feesten zijn zoekt hij andere mogelijkheden. ,,We verzorgen superleuke verrassingen, compleet met licht, geluid en Drumble Dance. Denk daarbij aan (kinder-)verjaardagen, buurtbijeenkomsten etc." Het gaat om een half uurtje entertainment. ,,Hoe tof is het om dat als verrassing aan iemand cadeau te doen! Mensen kunnen tegelijkertijd op muziek lekker drummen op de grote fitnessballen (Drumble Dance)."

Uitbreiden

Muziek is voor de Ermelose slagwerkdocent essentieel, het is zijn leven. Hij begon met het geven van percussie- en slagwerklessen. Dat breidde Van den Tillaart de afgelopen jaren uit met de inmiddels bekende blauwe ballen. ,,Steeds vaker wilde ik hiervoor muziek mixen en dus kwam er meer apparatuur bij,” vertelt de ondernemer. ,,Dat sloot perfect aan bij de vraag om (bruilofts-)feestjes van muziek te voorzien.” Nu dat groots niet kan, richt de muzikant zich op kleinere groepjes en zoekt hij nieuwe mogelijkheden. www.djarjon.nl