Ermelose sportspeciaalzaak heeft voorbeeldfunctie  

ERMELO – Niet de mooiste winkel van Ermelo, nee Intersport is zelfs de mooiste winkel van Nederland. Met het nieuwste Store Concept 2.0 is Intersport Ermelo daarom gekozen als voorbeeldwinkel voor een internationale campagne. Wim en John Meijers verhuisden twee jaar geleden naar een gloednieuw pand aan de Stationsstraat 129. Het werd een supermoderne winkel met een schitterende uitstraling.

,,Winkels waren voorheen vaak heel mannelijk en steriel, nu zie je een donker plafond, veel hout en andere etalagepoppen die veel meer dynamiek hebben,” legde ondernemer Wim Meijers bij de opening uit. Vandaag is zijn zaak volledig omgebouwd tot filmset. ,,Er loopt een enorme crew en alles is perfect georganiseerd.” Alle sportspeciaalzaken die het merk Intersport dragen, moeten de komende jaren naar het nieuwe concept omgebouwd worden, ,,Onze winkel is uitgekozen als voorbeeld voor anderen om dit verder met een internationale campagne in Europa uit te rollen,’’ legt de Ermelose ondernemer uit.

Passie en beleving

Elke Intersport-winkel wordt zelfstandig en onafhankelijk gerund door verschillende ondernemers. Zij kennen de lokale consument en sportclubs als geen ander, waardoor zij het beste advies, begeleiding en waarde kunnen meegeven. En dat doet Meijers in Ermelo met passie. Met het nieuwe concept bracht de ondernemer meer beleving in zijn zaak. ,,We hebben de modernste technieken in huis. We kunnen nu 3D voetanalyses maken.” Vandaag is de zaak even gesloten voor klanten. Dat is maar goed ook, want in alle vroegte werd er een complete set opgebouwd. Alle onderdelen worden met uiterste precisie uitgelicht. Trots kijkt Wim Meijers naar hoe alles wordt opgenomen. Een mooi visitekaartje.