Extra financieel voordeel in lastige tijd

ERMELO – Winkeliers in Ermelo gaan van Black Friday naar het ErmeLokaal Actieweekend. Op 25 en 26 november komen lokale winkeliers met een verleidingsactie voor iedereen die met ErmeLokaal cheques komt afrekenen.

Precies twee jaar geleden heeft PLUS Berntsen in samenwerking met de Rabobank en de vereniging Pauwer de ErmeLokaal-cheque geïntroduceerd. Deze cheque, waarbij de consument zelf voor 4 euro zegels koopt, krijgt bij PLUS een waarde van 6 euro. De Rabobank doet daar telkens 2 euro bij, een rendement van 100%. En tijdens de actiedagen op 25 en 26 november kan dit bij de deelnemende winkels nog een extra voordeel opleveren. Een welkome actie in deze tijd waarin mensen moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

 

Winkeliers en horecaondernemers die deelnemen aan deze actie worden uitgedaagd om leuke, interessante acties te bedenken. Via sociale media zullen de acties extra onder de aandacht worden gebracht. Er zijn inmiddels al duizenden cheques gespaard en weer uitgegeven, toch zijn er ook nog veel in omloop. Tijd om ze in te wisselen! Zeker omdat er ook een verloting aan gekoppeld is waarmee deelnemers kans hebben om een minuut gratis te mogen winkelen.

Overigens loopt de ErmeLokaal-cheque ook na dit weekend gewoon door. Wie wil weten welke winkels deelnemen kan terecht op www.ermelokaal.nl