Steeds meer ouderen werken na pensionering

ERMELO – De vraag naar ouderen op de arbeidsmarkt stijgt. Ook bij HEMA Ermelo is men op zoek naar enthousiaste mensen die de AOW-leeftijd al bereikt hebben. Ondernemer Willemien van Bennekom wil gepensioneerde HEMA fans uitnodigen om mee te helpen in de winkel en onderdeel van het team te worden. ,,Daarnaast zoeken we versterking in ons horeca team om onze gasten te verwennen met ons lekkere assortiment,” aldus Van Bennekom.

Wie AOW ontvangt, is zeker welkom op de arbeidsmarkt. Steeds meer gepensioneerden werken nog een aantal jaren door. Vaak op de uren die zij prettig vinden. En dat past bij de wens die de HEMA ondernemer heeft. Zij wil graag meer gastvrouwen voor haar winkel om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Steeds meer ouderen willen na hun pensionering nog een aantal uren werken. ,,We werken met een minimum van acht uur per week,” legt Willemien van Bennekom uit. Voor wie het leuk vindt om met de HEMA bovenmode aan de slag te gaan, geldt een minimum van zestien uur. ,,Er komen vele vrolijke, mooie en nieuwe kleurrijke collecties weer aan. Hiervoor zoeken we een collega die dit goed kan presenteren.” Het gaat dan om de presentatie tafel en de etalage.

,,We werken in een klein, gezellig team. Het is belangrijk dat je plezier hebt in klantencontact en dat je houdt van HEMA!” aldus Van Bennekom. ,,Bij HEMA is het nooit saai en er is altijd wat te doen.” Wie interesse heeft om te solliciteren kan mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen met 0341-559159. Ook is er de mogelijkheid op woens- en vrijdagen tussen 9-10 uur even binnen te lopen voor een kop koffie.