Eyefashion is verhuisd

ERMELO – Eyefashion by Alex & Lorraine prijkt er boven de entree van het gloednieuwe pand. Donderdagavond was er een sneak preview, want vrijdagmiddag is de officiële opening.

Alex en Lorraine van Marrum zijn dankbaar en trots. ,,Eigenlijk het meest op onze interieurarchitect die het exact heeft gemaakt zoals we zijn,” vertelt Lorraine. Haar partner Alex legt uit dat de samen van het duo nogal eens verschillend zijn, maar dat het gelukt is om het als een eenheid bij elkaar te brengen. Het meest bijzonder vindt hij de toonbank. De verschillende materialen stralen een chique look uit, geheel zoals het past bij dit bedrijf.

Enthousiasme

Ze namen in coronatijd, in 2021 de zaak over en gaven er sindsdien er hun eigen draai aan. ,,We wisten dat we zouden verhuizen. Maar gelukkig hebben we meer tijd gekregen om over bepaalde dingen goed na te denken.” Lorraine is zelf verbaasd over de enorme groei die de optiekzaak heeft doorgemaakt. Het ondernemerspaar is heel enthousiast over de nieuwe locatie. De afgelopen jaren keken ze uit op de bouw van het nieuwe pand, nu bekijken ze het plein van de andere zijde. ,,En de etalage is ook prachtig geworden. Maar dat kun je na de officiële opening vrijdagmiddag pas goed bekijken,” zegt ze lachend. Het stel heeft tropenuren gedraaid om alles op tijd klaar te krijgen, maar het resultaat is er dan ook naar. Natuurlijk nodigen ze iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.