Stem op de beste ondernemer, de mooiste en de meest toegankelijke winkel

ERMELO - Terwijl de imposante wisselbekers nog steeds staan te stralen bij de winnaars van de vorige winkelverkiezing, begint vanaf woensdag 29 mei de nieuwe verkiezing. Jeroen van Voornveld, Riemer&Walinga en De Zaak van Ermelo zullen hun bekers moeten inleveren. Die wisselen tijdens de prijsuitreiking op 22 juni namelijk van eigenaar.

Vorig jaar won Jeroen van Voornveld (Slagerij Gelderblom) de prijs voor Ondernemer van het Jaar, Riemer& Walinga Boekverkoopers werd voor de tweede maal Winkel van het Jaar en De Zaak van Ermelo was de Meest Toegankelijke Winkel. Afgelopen weken konden er weer winkels en ondernemers worden genomineerd. En daar werd veel gebruik van gemaakt. Er werden 32 verschillende winkels/ondernemers genomineerd. De organisatie heeft de honderden stemmen geteld en heeft voor elke categorie: Mooiste Winkel, Beste Ondernemer en Meest Toegankelijke een top drie vastgesteld (meeste stemmen). Vanaf woensdag 29 mei kan er op deze genomineerden worden gestemd. De stemronde sluit op maandag 17 juni waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni op het Pauwenplein. 

Genomineerd

Voor de Meest Toegankelijke Winkel zijn genomineerd, in willekeurige volgorde: Intersport Ermelo, PLUS Berntsen en Jonker Herenmode. Esther de Groot (2Stories), Arie Tempel (Tempel Optometrie&Audiologie) en Elise en Marieke Walinga (Riemer&Walinga Boekverkoopers) zijn genomineerd voor Beste Ondernemer. De genomineerde Mooiste Winkels zijn: Lovely Coffee, Vikado en MD Fashion&Shoes. Het is nu aan de ondernemers en winkeliers om te proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen. 

Stembutton 

Op de site van Ermelo van NU zal vanaf woensdag 29 mei een stembutton te vinden zijn waarmee iedereen kan stemmen op de winkel of ondernemer van zijn of haar voorkeur. Daarnaast is er ook een jury die de winkels zal gaan bezoeken om een juryrapport op te stellen. Deze jury bestaat uit een wethouder, Rabobankdirecteur Arthur Woensdregt, ondernemers Cees Goettsch, Bert Onderweegs en Bernadette Gravendeel.

winkelverkiezing 2023