Boni maakt meer verbinding met lokale ondernemers

ERMELO - Boni Ermelo is een samenwerking aangegaan met Olav Pranger van Get Healthy. De samenwerking past bij de missie van de Personal Trainer. Met zijn bedrijf wil hij zoveel mogelijk mensen helpen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en met plezier te onderhouden. In de supermarkt heeft hij alle artikelen gescand en ruim 300 artikelen voorzien van een 'Gezondste Keuze' label. Gezond boodschappen doen is daardoor makkelijker dan ooit bij Boni Ermelo.

De artikelen zijn gescand op het aantal calorieën en de hoeveel suiker, zout en vet. Verder heeft hij bij sommige productgroepen rekening gehouden met extra factoren. Zoals bij graanproducten. Waar alleen volkoren en speltproducten kans maakte op het label. Op donderdag 12 juli is Olav Pranger van 9:00 - 11:00 aanwezig bij Boni Ermelo voor een kickstart van de samenwerking. Winkelend publiek kan hun productkeuzes gratis laten voorzien van een Health Scan met toelichting. Iedereen die gebruik maakt van deze educatieservice maakt kans op een gezonde boodschappentas t.w.v. € 25,-.

Samenwerking

Bedrijfsleider Jacco van Leuven is enthousiast over de samenwerking. Het geeft hem energie dat Boni Ermelo door allerlei initiatieven steeds meer verbindingen heeft met inwoners en het bedrijfsleven van Ermelo.