Meijsen is vol vertrouwen

ERMELO - De gemeente Ermelo heeft een nieuwe partij bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Désirée Meijsen is voornemens om zich met haar partij Ermelo-Liberaal verkiesbaar te stellen.

Ruim een maand geleden verliet Meijssen de VVD Ermelo-fractie en startte ze een zelfstandige partij. Dankzij veel steunbetuigingen is er volop vertrouwen om zich ook na de Gemeenteraadsverkiezingen in te blijven zetten.. Meijsen: ,,Met de steun en inzet van enkele personen die mij helpen met het fractiewerk is de energie volop aanwezig om door te gaan. De sfeer is prima en er is onderling vertrouwen.”

Samenspraak

,,Als lokale liberale partij wil Ermelo-Liberaal steeds, in samenspraak met burgers en andere partijen, op zoek gaan naar de beste oplossingen voor de Ermelose samenleving. Op dit moment zijn we hard bezig met de oprichting van de vereniging en alles wat daarbij komt kijken,” aldus raadslid Meijsen. ,,Er is een voortvarend bestuur, dat op vrijdag 8 december de Statuten van de vereniging zal ondertekenen bij de notaris.” Naar verwachting zullen het verkiezingsprogramma en de speerpunten van Ermelo-Liberaal na de feestdagen via sociale media bekend gemaakt worden.