Uitgerust de OK in

ERMELO - Afgelopen week was Egbert met z’n meiden in Turkije. Vakantie, daar waren ze met z’n allen wel aan toe. Heerlijk van elkaar genieten, geen verplichtingen en geen stress. Net voor de vakantie heeft Dijkhuis nog bij Christiaan van Zaanen een nieuwe telefoon uitgezocht, hoewel, hij moest een keuze maken tussen de Iphone 6 of de Samsung S6.

Zijn dochters wilden het liefst dat Egbert koos voor de Samsung, maar hij is er dus nog niet uit. Donderdag waren ze weer terug uit Turkije. Mooi op tijd zodat Egbert in ieder geval de Mannenavond in De Zaak van Ermelo kon bezoeken. Altijd gezellig om vrienden en bekenden tegen te komen. En, natuurlijk een biertje met ze te drinken. Dat was een goede oefening voor zaterdag voor de wedstrijd sv Urk tegen DVS’33. Uiteraard ging Egbert mee met de businessclubboot de ‘Abel Tasman’, de storm op het IJsselmeer trotserend om bij de beslissende wedstrijd tegen Urk te zijn. En, iedereen weet de uitslag, DVS’33 werd kampioen van de Hoofdklasse C. Tijdens de boottocht werd het Egbert verboden om te zingen. Hoe moeilijk dat ook voor hem was, maar hij moest z’n stem sparen voor het kampioensfeest. ’s Avonds zong Egbert het bier uit de glazen in de kolkende kantine van DVS’33. Een ‘heftig’ feest, geweldig wat een publiek.

Revalidatie

Dinsdag werd het hoog-laag-bed gebracht op de Sportlaan. Hierin zal Egbert revalideren na z’n operatie. En dan woensdagmorgen, in alle vroegte, moet hij zich melden in ziekenhuis St.Jansal. Niet om te zingen, tenminste die plannen zijn er nu nog niet, maar om een andere heup te krijgen. De pijn aan zijn heup nam al langere tijd steeds meer toe, onhoudbaar. Dijkhuis heeft alle vertrouwen in chirurg Roy Brokelman, die vakkundig de operatie zal uitvoeren. En…. Ermelo van Nu is er bij!