Met sprongen vooruit

ERMELO - Het gaat goed met de revalidatie van zijn heup. Egbert Dijkhuis heeft regelmatig fysiotherapie bij Ko Hokkeling, en hij mag zich sinds vorige week met 1 kruk voortbewegen. En (tromgeroffel….) binnenshuis zelf zonder. Dijkhuis is zelf erg enthousiast over de behandelingen, maar realiseert zich wel dat hij er wel flink wat voor moet doen. Gaat dus niet vanzelf.

Als je DVS’33 zegt, zeg je Egbert Dijkhuis. Zaterdag 15 juni was er het Van Wijnen Voetbaltoernooi. Alweer de 38e editie en altijd een groots gebeuren. Aan het eind van de dag de feestelijke prijsuitreiking. En wie maakte het feest? Juist. Uiteraard kwam ‘De Kastelein’ voorbij, de hit bij DVS. Egbert zong dit nummer samen met Sam van den Brink en over het ‘wijshouden’ van de laatste zullen we het hier maar niet hebben. De sfeer was in ieder geval goed.

Groene business cards

Het werd weer eens tijd om nieuwe visitekaartjes laten maken, of zoals men ze tegenwoordig noemt: business cards. Ze zijn uitgevoerd in een mooie frisse kleur groen. Er kwam wel wat kritiek op die kleur, maar Dijkhuis gaf aan dat deze kleur ook in zijn website terugkomt. Er was dus over nagedacht! Hoewel, bij nader inzien… zoek de kleur: www.egbertdijkhuis.eu en oordeel zelf. Vorige week is Egbert nog gevraagd om een optreden te verzorgen bij het NK Gazonmaaierrace Ermelo. Het is namelijk de vijfde keer dat deze race wordt georganiseerd en daar hoort een feestje bij. En bij een feest hoort Egbert Dijkhuis. Uiteraard vindt Egbert dit een hele eer, hij glunderde van trots voor de foto.

Trotse vader

Als kers op de taart was er natuurlijk afgelopen zaterdag Fête de la Musique. Niet voor Egbert, want die zong die dag niet, maar wel voor zijn twee dochters: Charina en Chantal. Zij zongen in De Dialoog samen met Amber van Dijk het nummer Jij bent in mij hart, uit de film Tarzan.

En trots dat Egbert was op zijn meiden! En tot slot op zondag een mooie vaderdag: ,,Heerlijk ontbeten, daarna veel kadootjes gekregen en als een soort van toetje met de meiden naar Walibi geweest.’’