'Het werk bij de club is nog lang niet af'

ERMELO – Hoofdtrainer Peter Wesselink en assistent-trainer Stevan de Geijter hebben hun contracten bij DVS'33 Ermelo met een jaar verlengd. Wesselink en de Geijter staan sinds begin van dit seizoen voor de groep en zijn in elk geval tot 1 juli 2022 aan de Ermelose vereniging verbonden.

,,Peter en Stevan zijn mannen die goed bij de club passen en we zijn tevreden over hun werk, en gaan dus graag met hen door volgend seizoen. Het jaar 2020 is voor trainers en spelers een bijzonder jaar, maar dat geldt natuurlijk voor alle ploegen in de competitie. Het werk bij de club is nog lang niet af, ergo we beginnen pas,” vertelt voorzitter Aart Goossensen.

Resultaten

Wesselink is blij met de contractverlenging. ,,We zijn dit seizoen vol energie gestart met een goede, fijne selectie. Helaas is onze ontwikkeling als team abrupt afgebroken door de tweede coronagolf, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we dit straks weer op zullen pakken. Voorlopig nog genoeg uitdaging en kansen bij deze mooie club!” aldus de hoofdtrainer. Ook De Geijter is op zijn plek bij de Ermelose club. ,,Ondanks het feit dat de resultaten wat tegenvielen, zag ik wel een stijgende lijn en was het wachten op goede resultaten, al kost dat wat tijd,” aldus de assistent-trainer.

'Halve' competitie

Goossensen: ,,Als het aan de KNVB ligt en de coronacijfers het toelaten, start iedere club in 2021 weer opnieuw en hopen we dat ook publiek weer welkom is in welke getale dan ook.” De KNVB heeft momenteel meerdere opties voor de competitie op tafel gelegd. De voetbalverenigingen kozen in meerderheid voor een 'halve' competitie. Dan moet er wel begin 2021 gestart kunnen worden.