Na dertien jaar Ermelo’s gras nieuwe uitdaging

ERMELO - De Technische Commissie laat weten dat Roald de Vries aan het eind van het seizoen vertrekt bij DVS’33 Ermelo. Met het naderende vertrek komt er een eind aan het tijdperk van ‘mister-DVS’ van de laatste 2 decennia. De Vries is niet ingegaan op de aanbieding die de TC hem heeft gedaan.

Vanaf 2007 maakt hij onderdeel uit van de A-selectie en die periode werd slechts onderbroken door 1 seizoen bij Spakenburg. In dertien seizoenen kwam de linksback tot op heden tot 331 officiële duels waarin hij vijftien keer scoorde. Zijn mooiste treffer was de goal tegen Jong Volendam in 2016 toen hij vanaf de middenlijn de bal achter de keeper werkte. Absoluut hoogtepunt was in 2015 de promotie naar de topklasse na het kampioenschap van de Hoofdklasse C.

Dankbaar

De 32-jarige de Vries is tegenwoordig woonachtig in Heino en gaat ongetwijfeld nog een andere mooie club vinden. De Technische Commissie wil haar dankbaarheid uitspreken voor de verdienste die Roald in de afgelopen jaren voor de club heeft gehad en wenst hem alle succes in het vervolg van zijn carrière en hoopt dat Roald aan het eind van dit seizoen op een waardige manier afscheid kan nemen van club en supporters.