Wie wil er nu niet gescout worden?

ERMELO - DVS’33 Ermelo speelt met haar selectieteams bij de jeugd al jaren op een hoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau, maar ook een O18 en O16 team horen daarbij. Om het niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. DVS’33 Ermelo organiseert op woensdag 14 april een DVS-Talenten dag voor regionale talenten.

Met de jeugdselectieteams streeft DVS’33 een ambitieus niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om de speler plezier in het voetballen te geven en kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. De individuele ontwikkeling van iedere speler staat voorop, zodat er uiteindelijk spelers doorstromen naar het 1e elftal. Ook kan dit leiden tot een uitnodiging door een Betaald Voetbal Organisatie. Scouts van vele BVO’s lopen wekelijks langs de sportvelden bij DVS . Ook dit seizoen ontvingen al acht spelers een uitnodiging voor stagetrainingen.

Selectieteam

Om het niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. Mede daarom organiseert DVS op woensdag 14 april met medewerking van opleidingspartner Vitesse een DVS Talenten dag voor regionale talenten. Ben jij een talentvolle regionale speler (en nog geen lid van DVS ) die hoopt in seizoen 2021-2022 in aanmerking te kunnen komen voor een DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar? Schrijf je dan in via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, telefoon nummer, woonplaats en voorkeurspositie. Ook keepers zijn méér dan welkom! Ter bevestiging sturen we je een bericht met nadere informatie. De activiteiten staan onder leiding van selectietrainers van DVS’33 en Vitesse. Langs de lijn zullen scouts van Vitesse en DVS de verrichtingen van de spelers bekijken.

Corona

Vanwege Corona is alles anders. Bij DVS’33 houdt men zich aan de op dat moment geldende regels van de overheid en de KNVB. Indien nodig ontvangen de deelnemers hierover persoonlijk bericht.