Iedereen tot 12 jaar kan komen voetballen

ERMELO – Zaterdag 29 mei wordt een mooie dag voor kinderen die houden van voetballen of dat graag willen ontdekken. Op deze dag organiseert DVS’33 Ermelo een Speciale Open Training voor de kinderen van de F-league tot en met de jeugd onder de 12 jaar. Spelers van het eerste elftal zullen hun medewerking verlenen.

Vanwege de open training zijn dus ook broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes welkom. Deze Speciale Open Training is een initiatief van de jeugdcommissie en de TCO en is een vervolg op de succesvolle en druk bezochte open training in maart van dit jaar. Hiermee krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden en tegelijk lekker in beweging te komen. In een teamsport, zoals voetbal, leren de jongeren heel veel over zichzelf en hoe men goed kan samenwerken. Daarnaast is het gewoon leuk en gezond om samen te bewegen in de buitenlucht.

Eindbaas

De training voor elke leeftijdsgroep bestaat uit een leuke training met vier challenges. Natuurlijk worden alle challenges afgesloten met een ‘eindbaas’: een partijtje. Deze speciale Open Training vindt plaats op het sportpark DVS’33 aan de Sportlaan en begint om 9.15 uur en duurt tot 10.45 uur. Alle kinderen tot 12 jaar zijn welkom. Omdat de ouders, vanwege de coronamaatregelen, niet mee op het sportpark mogen, is er een ontvangstteam die de ouders en hun kinderen ontvangen en de kinderen na de training weer terug begeleiden.

Voetbalschool

Als er kinderen zijn die na 29 mei een paar keer mee willen trainen, dan kan dat zeker. Zonder verplichtingen mogen kinderen een hele maand op proef meetrainen. Gratis, dus. Wie competitie wil spelen, moet echter wel zijn aangemeld. Ook is er iedere woensdag om 14.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar, lid of geen lid, de voetbalschool bij DVS’33. Deze is ook gratis. Voor meer informatie: Reinier Foppen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.