Er komt een alternatief schoolkorfbaltoernooi

ERMELO – Het mag weer, lekker sporten bij een sportvereniging, sporten met leeftijdsgenoten, want de afgelopen maanden konden jongeren alleen maar sporten op school of een beetje buiten kunnen spelen. Korfbalvereniging Dindoa aan de Watervalweg is er helemaal klaar voor om nieuwe spelers te ontvangen. ’s Zomers wordt er buiten gespeeld en voor het winterseizoen is er de beschikking over een eigen sporthal.

Wie nieuwsgierig is geworden en je wilt kennis komen maken met de korfbalsport, dan ben je van harte welkom bij de Open Trainingen. Deze vinden plaats op het sportpark aan de Watervalweg op dinsdag 1 en 8 juni en op woensdag 2 en 9 juni van 17.00 tot 18.00 uur. Ook jongere kinderen zijn bij Dindoa meer dan welkom! De Flinkies is er voor de allerjongsten (3 en 4 jaar) en voor de kids van 5 en 6 jaar is er de Kangoeroe Klup. Kom een keer kijken of meedoen! Dat kan op zaterdag 5, 12 en/of 19 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Alle vaders en moeders kunnen, terwijl de kinderen aan het korfballen bent, genieten van een lekker kopje koffie of thee op het terras.

Schoolkorfbal

Het grote schoolkorfbaltoernooi gaat dit jaar niet door. Maar om toch even lekker met korfbal bezig te zijn, wordt er op woensdagmiddag 2 juni 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur ook nog een Sport- en Spelmiddag voor alle kinderen die in groep 1, 2 en 3 zitten van de basisschool georganiseerd. Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.dindoa.nl.