Jubilarissen flink in het zonnetje gezet

ERMELO – Vanmorgen was het een drukte van belang in het clubhuis van de voetbalvereniging DVS’33 Ermelo. Het vijftig-jarig bestaan van de trimclub Keep Fit werd feestelijk gevierd. Ook Jaap Sterenberg, sinds de oprichting lid van Keep Fit, werd in het zonnetje gezet. 

Er waren vanmorgen tal van lovende woorden voor de aimabele jubilaris Jaap Sterenberg. Hij werd onder meer persoonlijk toegesproken door burgemeester André Baars en door de voorzitter van DVS’33 Ermelo én Keep Fit, Aart Goossensen. Ook waren er warme woorden van Rob Slot, één van de vier gecertificeerde trainers van Keep Fit en Bas van der Mooren, vice- en jeugdvoorzitter van DVS’33 Ermelo namens het bestuur van DVS’33 het woord tot de jubilaris. Naast het feit dat Sterenberg Lid van verdienste is van DVS is hij ook zeer gewaardeerd bij de KNVB in Zeist. Op het vlak van het scheidsrechters en alles wat daar mee te maken heeft, heeft Sterenberg grote verdiensten gehad. Aart Goossensen vulde aan dat de jubilerende secretaris ook op het gebied van licentievoorwaarden zijn zaakjes dik voor elkaar had. Ook op het onderdeel van G- voetbal heeft Jaap Sterenberg zich mateloos ingezet . Fameus is het jaarlijks voetbaltreffen in ‘t Keerpunt op s’-Heeren Loo. Jaap Sterenberg maakt daar in nauwe samenwerking met Arie van Buuren en een DVS-team een waar voetbalfeest van. Een feest waar jaarlijks enorm naar uitgezien wordt.

Baars verguld

Burgemeester Baars was ook heel verguld met jubilaris Jaap Sterenberg, hij prees zijn autoriteit en dankte hem voor al zijn inzet. Namens het college van burgemeester en wethouders bood de burgervader de jubilaris een fles wijn aan en het boek Boeren ontmoeten in Ermelo. Voor deze speciale gelegenheid was Baars in stijl opgekomen, in DVS-outfit met op de borst van het shirt de slogan: Respect begint bij jezelf. Naast jubilaris Sterenberg werden ook de vier trainers van Keep Fit in het zonnetje gezet. Arnold Boute, Joop Keus, Rob Slot en Frits Bekker ontvingen enveloppe met inhoud en een speciale ballpoint uit handen van de voorzitter