Outdoorsports in sportzaal

ERMELO - Dinsdag 1 mei gooide het slechte weer roet in het eten. Het thema Outdoorsports kon in de prullenbak. De regen en harde wind waren letterlijk een spelbreker waardoor het buurtsportfestijn zich verplaatste naar binnen.

Maar de maatschappelijke stagiaires en de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Zij waren al om 08.00 uur bezig met de opbouw in Sportcentrum Calluna. Het buurtsportfestijn bestond exact twee jaar. Daarom werd spontaan door de organisatie geregeld dat de beste spellen van deze twee jaar opnieuw gespeeld konden worden. Dat bleek een gouden greep. Ruim 150 kinderen deden mee aan slackline, yathzee, levensgroot sjoelen, sleeën en nog veel meer.

JOGG

Sinds 1 april 2018 voeren de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt ook de JOGG activiteiten uit. De kinderen kregen na een korte voedingskennisquiz een appel of banaan uitgereikt, verzorgd door Albert Heijn Ermelo. En natuurlijk werd de dort gelest met lekker vers drinkwater. Daarna was er weer genoeg energie voor de uitdagende clinics. Ditmaal gegeven door kempo sporters van het jaar Ashvini Ramasray en Troy Pierlot, Dindoa en bootcamper Jan van Heel Ermelo Beweegt! Er werd volop genoten.