Speciale wedstrijd voor mensen met beperking

ERMELO - De Ermeloop op 18-08-18 start om 18.08 uur met het eerste onderdeel de Veluwsche G-loop voor lopers met een verstandelijke beperking. De Ermeloop of Veluwsche Summer Run is een uniek hardloopevenement. Centraal staat samen genieten en… zo trots als een pauw finishen.

Ermelo staat bekend als zorgdorp. Daarom wordt de G-loop onderdeel van de Ermeloop. Deze loop is een echte wedstijd over 1 kilometer speciaal voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Het maakt niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid: iedereen kan meedoen aan het rondje van 1 kilometer, wat gaat om het Gemeentehuis in het centrum van Ermelo.

Abrona loopt mee

De eerste aanmeldingen zijn er al. De Zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking Abrona uit Huis ter Heide heeft toegezegd met een grote groep mee te gaan doen. Iedereen is erg enthousiast. Op het Raadhuisplein wordt een speciale ruimte ingericht voor de ontvangst van lopers, loopsters en hun begeleiders. Inschrijven kan via www.ermeloop.nl. Profiteer van de vroegboekkorting tot en met 8 juni!