Fiets Centraal ondersteunt VWV

ERMELO – Op de tweede zaterdag van november wordt traditioneel de ATB-tocht verreden als een soort van overgangstocht van de herfst naar de winter. Zaterdag 10 november is het zo ver. 

De bladeren zijn dan al voor een groot deel van de bomen af, maar veel vorst is er normaal gesproken nog niet geweest en met de regen valt het meestal ook nog wel mee. Wel ligt de temperatuur al een stuk lager dan in oktober. En als er al een eerste herfststorm langs geweest is, zijn er al veel meer losse takken op de paden. Voldoende ingrediënten om je aan te melden.

Ondersteuning

Fiets Centraal ondersteunt deze tweede tocht van de Veluwse Wielerveriging. Ze staan al vanaf 8.00 uur met een reparatiepost klaar om te helpen bij eventuele startproblemen. Tevens hebben ze super scherpe aanbiedingen bij zich. Er is geen voorinschrijving nodig, gewoon inschrijven op de dag van de tocht.

Kosten

Inschrijving kost bij 30 km: 4 euro voor NTFU-leden en vijf euro voor overigens, 45 km: vijf euro voor NTFU-leden en zeven voor overigen en de zestig km kost vijf euro e De jeugd tot/met 16 jaar ijdt gratis mee. De starttijden zijn vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur vanaf de Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66. Kijk op de site van de VWV voor meer info: www.vwv-ermelo.nl