Gezellig samen sporten goed voor conditie

ERMELO – De damestrimclub van DVS’33 zoekt versterking. De trimclub van de Geelzwarten is in 2012 opgericht en traint een keer per week op het veld aan de Sportlaan. Wie wil dit nu niet? Werken aan een goede conditie waarbij plezier en gezelligheid voorop staat.

Elke donderdagvond wordt er van 20.00 tot 21.00 uur, onder begeleiding van de ervaren trainer Gert van Loo, getrimd. Freekje Koopman: ,,Er worden spieroefeningen gedaan, er wordt gelopen en er wordt veel plezier gemaakt. Dus een avondje buiten in de frisse lucht, even lekker uitwaaien, wat goed is voor lichaam en geest. Soms worden er zelfs baloefeningen en balspelen gedaan op het pannaveldje.’’ De kosten bedragen vijf euro per maand, dat is niet veel voor een voor een uurtje buiten sporten.

Gezellig

Naast de wekelijkse trimavond wordt er ook één keer per jaar een Klompenpadroute uitgezet wat door de groep altijd met veel plezier wordt ontvangen én gelopen. Uiteraard wordt deze tocht op een gezellige manier, onder het genot van een hapje en drankje afgesloten. Het trimseizoen wordt altijd afgesloten met een etentje. Er is weer plaats voor vrouwen om mee te doen met de trimclub. De dames trimmen, iedere donderdagavond van 20.00-21.00 uur, met uitzondering van juli en augustus, verzamelen om 19.45 uur in de DVS’33 kantine. Voor alle informatie en aanmelden: Freekje Koopman: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met (0341) 553476 of 06-24681550.