Drukke tijden voor DVS'33 Veiligheidscoördinator

ERMELO - Het zijn op dit moment drukke tijden voor Jan Grevers, de veiligheidscoördinator van DVS’33 Ermelo. Hij begeleidt namelijk de lesavonden met betrekking tot de functie van steward bij voetbal. Er is de afgelopen periode keihard gewerkt door de veertien stewards van DVS'33 Ermelo en op 15 januari hopen zij gecertificeerd het clubgebouw te kunnen verlaten met dank aan onder andere Landstede en de KNVB.

Eigenlijk is er sprake van een vijftiental DVS-stewards, maar Jan Bosch, ondermeer ook de vaste vlaggenist bij DVS’33 Ermelo Vrouwen 1, was wegens een drukke agenda niet in staat deze lesavonden te volgen. Overigens hoeft men zich over hem geen zorgen te maken want als een inmiddels gepensioneerd zijnde beroepsmilitair weet Bosch ongetwijfeld veel over de hoed en de rand waar het de factor veiligheid betreft.

Vrouwelijke steward

Nog een leuk detail is het feit dat voetballiefhebster Ester van de Berg het enige vrouwelijke lid is van dit selecte gezelschap stewards. Mogelijkerwijs krijgt zij in de toekomst gezelschap van andere vrouwen die zich aangetrokken voelen tot de functie van steward. De veertien DVS-ers die nu de nodige bagage meekrijgen waar het de functie van voetbalsteward betreft zijn Albert Geitenbeek, Gert Nijeboer, Bert Bosch, Henk Geitenbeek, Esther van de Berg, Henri Oudendorp, Gerbrand Bosch, Cees Bonestroo, Gerrit van Loo, Martin van de Kolk, Peter Oudendorp, Murat Uzen, Rene Oudendorp en Roy Hetem.