GGz Centraal geeft goed voorbeeld

ERMELO - De Stichting Halve Marathon Ermelo kondigde een feestweek aan. Naast de opening van de Coopertestbaan, werd gisteravond de Your Way2HME weer gepresenteerd. Met ruim vijftig aanwezigen  was het een drukte van belang bij Intersport Ermelo.

De actie Your Way2HME was gisteren net zo succesvol als de twee voorgaande edities. De organisatie van de HME was er samen met enkele sponsoren, die de financiële kant van de training voor hun rekening nemen, met een enthousiast verhaal. Iedereen kan op 1 juni een afstand lopen, mits je naar je zelf kijkt en luister en niet afgaat op anderen. De training wordt gegeven door Paula Benders en acht trainers van Loopgroep Visie. Kosten: nul euro! Immers, de sponsoren Autobedrijf Versteeg Buurman en Gezondheidspraktijk Mesrits en Intersport Ermelo, zorgen dat de deelnemers de voorbereiding voor de HME gratis kunnen doen. De loopschema’s worden per persoon opgesteld. Benders: ,,Een algemeen schema bestaat dus niet in onze voorbereiding. Alleen een op maat gemaakt schema.’’ Acht trainers gaan de groep begeleiden met een sportfysiotherapeut van Gezondheidspraktijk Mesrits.

Enthousiast

Na afloop van de presentatie was het enthousiasme bij de bezoekers groot en was ook het vertrouwen in eigen lijf toegenomen. Bijna veertig mensen schreven zich al direct in om maandag 4 maart te beginnen. Een inschrijver is 15 jaar, een ander is een zeventiger en daarnaast alles wat daar tussen zit! En vandaag meldden er zich ook al geïnteresseerden per mail omdat ze enthousiaste verhalen hoorden van de aanwezigen van gisteravond. En dat kan: wie niet bij de presentatie aanwezig was, kun zich alsnog opgeven voor Your Way2HME. Kijk daarvoor op de site van de HalveMarathon Ermelo.

Goed voorbeeld

De directie van GGz Centraal Veluwe & Veluwevallei sponsort alle medewerkers en cliënten uit deze regio die mee willen doen aan de Halve Marathon Ermelo. De directie biedt dit aan omdat GGz Centraal graag een gezonde leefstijl ondersteunt. Ze bieden gratis deelname met de mogelijkheid om je met anderen voor te bereiden, binnen GGz Centraal of met hulp van de HME organisatie. Een perfecte gelegenheid om met collega’s en cliënten een uniek, sportief en muzikaal evenement bij te wonen’, aldus de directie. Een goed voorbeeld wat wellicht andere organisaties of ondernemingen gaan volgen.