Golfen op thuisbaan Links Valley

ERMELO - De Ermelose Golfkampioenschappen staan weer voor de deur. De vierde editie vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 juni op de Ermelose ‘eigen’ golfbaan The Links Valley. Vanaf deze week kan er worden ingeschreven voor dit prestigieuze toernooi.

Het was door de organisatie vorig jaar al aangekondigd: in 2019 spelen we ‘thuis’ op de nieuwe golfbaan The Links Valley. En de organisatie hield woord. Wellicht zijn er al golfers die er al een balletje hebben geslagen, en anders kan het op het eigen golftoernooi. Wie wordt dit jaar de Ermelose golfkampioen en wint de Limited Edition van de Gouden Quooker? De wedstrijd begint om 10.45 uur en wordt onderbroken door een lunch om 13.15 uur. Het tweede deel van de wedstrijd start dan weer om 14.00 uur waarbij om 16.30 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Zoals altijd volgt er daarna een gezellige BBQ.

Vorig jaar

In 2018 won Evelien Wiedenhoff het toernooi wat toen plaatsvond op de golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Ze speelde de sterren van de hemel, volgens de organisatie. Overigens werd haar man, Theo, tweede! In2017 werd Henk Lubbersen overtuigend winnaar op de baan van Golf 4 All-in Harderwijk en in 2016 nam Alien van Dijk de beker in ontvangst op de golfbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf nu op www.ermelogolf.nl. Deelnemers moeten in bezit zijn van een GVB en inwoners (18+) zijn van Ermelo. De kosten voor deelname bedragen € 87,50. Zoals elkaar jaar wordt er aan het kampioenschap een goed doel gekoppeld. Vorig jaar was dit Stal van Zundert en dit jaar is de opbrengst voor Driestromenhuis Damarisvan Frida en Ronald Tijdeman. Damaris krijgt een nieuwe locatie op de in een nieuw huis. De eerste steen werd op 14 december gelegd en de oplevering van dit prachtige huis zal komende tijd plaatsvinden. De organisatie heeft weer een prachtig Ermelo’s doel gevonden.