Goede oefeningen jonge talenten

ERMELO/ BEEKBERGEN - Vandaag behaalde Sanne Kuiper een tweede plaats tijdens de derde plaatsingswedstrijd voor de vierde divisie turnsters in Beekbergen. Jo-anna van Houten en Aimee van der Sluis werden derde.

In de eerste wedstrijdronde turnde Jo-anna van Houten en Sanne Kuiper in de categorie Jeugd 2. De turnsters begonnen al direct goed op het eerste toestel sprong. Jo-anna werd hierbij zelfs eerste op dit toestel. Beide lieten een mooie sprong zien. Hierna turnde ze beide de beste oefening van het seizoen op het toestel brug waarbij Sanne 2e op dit toestel werd en Jo-Anna 3e. Hierna de altijd zo spannende balk. Beide bleven knap op de balk staan zonder eraf te vallen. Sanne werd knap 2e op dit toestel. En tot slot de vloeroefening die ze beide erg netjes uitvoerde. Sanne werd 2e op dit toestel. In het eindtotaal werd Jo-anna knap 2e en Sanne nipt daarna 3e.

Vlekkeloos

In de tweede wedstrijdronde turnde Aimee van der Sluis in de categorie Jeugd 1. Ook Aimee had een goede wedstrijd. Alle oefeningen gingen vlekkeloos. Op balk bleef ze knap staan zonder eraf te vallen. Op brug behaalde ze maar liefst een netheid van 9,3. Op sprong behaalde Aimee de 3e plaats. In totaal is Aimee op de 6e plek geëindigd.
Binnenkort horen deze turnsters of ze zich geplaatst hebben voor de Regiofinale.