Eerst keeperstrainer van de dames

ERMELO – Ermeloër Peter Schrijvers gaat per direct aan de slag als nieuwe keeperstrainer bij VV Zeewolde. Zo meldt de club uit Zeewolde op haar website. Schrijvers wat tot voor kort trainer bij derde klasser VV Hulshorst. 

In zijn actieve periode als keeper kwam Peter Schrijvers (50) uit voor DVS '33, vv Nunspeet, vv Hierden en NSC (zondag). Na zijn actieve periode heeft Schrijvers zich ontwikkeld als keeperstrainer. Als assistent van zijn vader Piet Schrijvers heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan tijdens het geven van clinics door het land. Circa 15 jaar geleden startte zijn eerste klus als keeperstrainer bij EFC '58, dat op dat moment zonder keeperstrainer zat. Vier jaar lang maakte hij deel uit van de staf van het eerste, dat destijds uitkwam in de 3e klasse. Hierna werd hij benaderd door FC Horst, waar hij 2 jaar op het veld heeft gestaan.

Staf

Via Zwart-Wit '63 uit Harderwijk en nog een jaar EFC '58 in de 3e klasse kwam hij terecht bij VV Hulshorst. In zijn eerste jaar was hij onderdeel van het team dat promoveerde van de 4e naar de 3e klasse. Na vier jaar werkzaam te zijn bij Hulshorst maakt de Ermeloër nu de overstap naar VV Zeewolde. Bij deze vereniging gaat Schrijvers de rest van dit seizoen (2019-2020) keeperstraining geven aan de meisjes/dames. Volgend seizoen versterkt Schrijvers de staf van het eerste. In seizoen 2020-2021 zal hij keeperstraining geven aan de keepers van het eerste, tweede en de selectiekeepers uit de bovenbouw.