Jeugdopleiding gaat nieuwe fase in

ERMELO – Met ingang van 1 juni is Remco van de Kamp gestart als Hoofd Jeugdopleiding bij FC Horst. Hij volgt de huidige jeugdopleider Marvin Tulner op. Met de aanstelling van Van de Kamp gaat de Horster Jeugdopleiding een nieuwe fase in.

Ermeloër Van de Kamp (42), dit seizoen nog assistent-trainer bij het eerste elftal en trainer-coach O23, tekent een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Met meer dan twintig jaar ervaring als (jeugd)trainer op diverse niveaus en bij verschillende verenigingen zal Van de kamp de jeugdopleiding van FC Horst verder ontwikkelen. Belangrijke kernwaarden die de nieuwe jeugdtrainer bij FC Horst aanspreken zijn het ambitieuze familiaire karakter, het plezier en passie van het spel en het feit dat iedereen er toe doet.

Ouders

Naast de spelers gaat de Technische Commissie Jeugd ook de trainers en leiders ondersteunen en begeleiden. Het versterken van elkaar is een voordeel voor iedereen, en dit alles doen we voor de ontwikkeling van de jeugd. Daarnaast wordt er door de commissie ook aandacht geschonken aan een belangrijke groep, namelijk de ouders. Samen met het Jeugdbestuur, die de directe contacten onderhoudt, werken zij ook met hen verder aan de FC Horst Jeugdopleiding. Met een open, eerlijke en transparante communicatie gaat de club zich nog verder onderscheiden. En dat dit ook al gebeurde blijkt wel uit het feit dat dit seizoen drie FC Horst jeugdspelers van 17 en 18 jaar, de stap hebben gemaakt vanuit de JO19-1 naar het eerste elftal.