Nog geen ruimte voor feestelijkheden

ERMELO - De winkel in Molen De Koe gaat vanaf zaterdag 8 mei weer open. Dat is een bijzondere dag. De vrijwilligers zijn blij om weer klanten te mogen ontvangen en de heropening vindt bovendien plaats op Nationale Molendag.

Nu de reguliere winkels weer open zijn, opent ook de molenwinkel haar deuren weer. Vanaf 8 mei is deze weer elke zaterdag geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Klanten zijn van harte welkom in de authentieke molenwinkel voor producten zoals pannenkoekenmix, cakemix en allerlei andere producten die bij de molen passen. Vanzelfsprekend zijn er maatregelen genomen om klanten en vrijwilligers tegen het coronavirus te beschermen.

Rijkdom van de molen

De Nationale Molendag is normaal ook aanleiding voor extra feest op het Molenaarsplein. Dat is helaas door de coronamaatregelen nog niet mogelijk. Maar de Molendag gaat ook dit jaar niet ongemerkt voorbij, het is immers een feestdag voor de molen. Op de website van Molen De Koe vertellen de molenaars en een gids hun verhaal over de molen. Ze gaan op zoek naar de verborgen rijkdom van de molen.