Alternatief voor zwemactiviteiten

ERMELO - Tientallen kinderen hebben afgelopen vrijdag meegedaan met de zeskamp van zwemvereniging ZEW. Elke schoolvakantie organiseert zwemvereniging ZEW een leuke gratis activiteit voor kinderen van 6 - 12 jaar in het zwembad. De zeskamp is als alternatieve activiteit georganiseerd omdat het zwembad nu niet open is.

Kinderen speelden enthousiast mee met de verschillende spellen zoals: moeras, hindernisbaan, handbal, rivier oversteken, slingertikkertje en het zeedieren bingospel. Bij elk spel kwamen verschillende vaardigheden aan bod zoals, balvaardigheid, snelheid, samenwerken, geheugen en behendigheid. Deze verschillende vaardigheden zijn ook bij de verschillende zwemafdelingen van zwemvereniging ZEW belangrijk. Voor de jeugd is er bij zwemvereniging ZEW een waterpolo, synchroonzwemmen en een recreatief zwemmen afdeling. Kijk op de website van www.zew-ermelo.nl voor meer informatie.

Strippenkaart

Na afloop kregen de kinderen een strippenkaart. Zodra het zwembad weer open gaat kunnen de kinderen hun strippenkaart vol maken door mee te doen aan een activiteit van zwemvereniging ZEW in het zwembad. Deze activiteit zal in de sociale media en de media worden aangekondigd. Bij een volle strippenkaart krijgen de kinderen een verrassing.