Ontmoeten staat centraal bij lustrummarkt

ERMELO - Activiteitencentrum Berkenhof op Landgoed Veldwijk organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij een zomermarkt. Deze zomermarkt wordt nog groter dan andere jaren; er zijn al meer dan twintig kramen verhuurd.

Naast dit groter aanbod is er ook verkoop van broodjes hamburger, churros, koffie en thee met gebak. Op de zomermarkt zijn niet alleen nieuwe en zelfgemaakte producten van het activiteitencentrum Berkenhof te vinden, maar er is ook een grote rommelmarkt, een rad van fortuin, een horecaplein, diverse workshops zoals yoga, glaskralen en schilderen. Ook zijn er veel externe bedrijven, instellingen en particulieren die een kraam huren en hun producten te koop aanbieden.

Ontspannen sfeer

De zomermarkt is een mooie gelegenheid voor cliënten van GGz Centraal om familieleden, kennissen maar vooral ook burgers, andere instellingen en bedrijven uit Ermelo en omgeving te ontmoeten in een zomerse ontspannen sfeer. Met deze zomermarkt wil men de integratie bevorderen tussen cliënten en de bezoekers van de markt. De cliënten zijn inmiddels aan het werk om de kraam, die ze van ons huren, vol te krijgen met zelf gemaakte producten. Uiteraard word iedereen uitgenodigd om de markt te bezoeken op 28 juni van 13.00-20.00 uur.