Aaneenschakelingen van activiteiten en proeverijen

ERMELO - Op zaterdag 1 juli viert het evenement Proef en Beleef haar eerste lustrum. Opnieuw zal het centrum van Ermelo omgetoverd worden tot een aaneenschakeling van proeverijen, activiteiten en winkelgenot. Proef en Beleef is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar Ermelo’s evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt.

Elk jaar melden zich meer deelnemers aan en dit jaar kan het publiek vanaf De ontmoeting tot aan de Verbinding bij slagerij Uit de Bosch rekenen op de nodige proeverijen, muziek en activiteiten. Vanwege de grote verscheidenheid aan deelnemers kan men van verschillende culturen proeven:  Marokkaanse lekkernijen bij Fouzia’s Haarlijn, Griekse specialiteiten bij Akropolis en Romeinse hapjes bij Museum het Pakhuis. In de hele Stationsstraat kan iedereen van de ene verwennerij naar de andere. De ondernemers hebben smaakvolle partners gekozen om het lekkerste van Ermelo te presenteren.

Feest

Muziek en dans van o.a. EDG, Keef en Sparta zullen op diverse plaatsen de sfeer nog een extra feestelijk tintje geven. Het evenement wordt gehouden tussen 12.00 en 18.00 uur. Na afloop zal ’s avonds op ’t Weitje het Zomerfeest worden gehouden, tussen 17.30 en 23.30 uur barst het feest los met o.a. optredens van Jeroen v.d. Boom en Wolter Kroes. Kaartjes voor dit feest zijn te bestellen via www.feestinermelo.nl.