De Heerlickheijd van Ermelo biedt koren podium

ERMELO – Vrijdagavond 21 december gaan om 19.00 uur de deuren wagenwijd open voor het – inmiddels – traditionele Kerstconcert van Arda's Angels. Zangleerlingen, het gemengde koor MiXsing en het dameskoor Just Sing uit Harderwijk, allen onder leiding van de Ermelose zangdocent en dirigent Arda Konings, geven acte de presence.

Tevens verschijnt de kerstman op het toneel en speelt doedelzakspeler Jaco Koster toepasselijke nummers voor het concert uit en begeleidt hij een aantal liederen tijdens het concert zelf. Het is elke keer weer een feestelijk genoegen om op te mogen treden in de prachtige grote zaal van De Heerlickheijd waar alles het gevoel van Kerst in- en uit ademt. De bezoeker waant zich net in een feeëriek sprookje als je de hal binnen treedt, waar de kerstbomen gehuld in feestverlichting je tegemoet komen. In deze sfeervolle ambiance komt het kerstconcert, dat geheel gratis toegankelijk is, volledig tot zijn recht en kan iedereen ten volle genieten van het muzikale moois, dat hen voorgeschoteld gaat worden. Hierbij moet gedacht worden aan klassiekers als Winterwonderland, O Holy Night, White Christmas, Do they know it's Christmastime, The first Noel en Santa Claus is coming to town. Ook kan het publiek meezingen bij een aantal nummers zoals Auld Lang Syne.

Er kunnen muntjes worden gekocht voor een drankje vooraf, en/of de pauze, en/of na afloop. Aan het einde van het concert dat om 19.30 uur begint en tot ongeveer uiterlijk 22.15 uur zal duren, wordt een collecte bij de zaal gehouden.